Sims 4 köksprylar!

PC

I veckan fick vi simsspelare en liten smakbit inför prylpaketet ‘Coola Köksprylar’ som släpps idag! Smakbiten var en uppdatering där vi fick med en diskmaskin! Helt gratis! Woop woop!

Jag förstår att glädjen som uttryckts för den måste ses som underlig för de som inte spelar sims, men det är awesome, ok?

I ‘Coola köksprylar’ kommer vi få massa färcha köksmaskiner och inredningsdetaljer för att skapa hemmets hjärta. Det utlovas en modern och charmig stil. En apparat som fått stå mycket i rampljuset är glassmaskinen! Dina matglada simmar kommer nu att kunna göra sin egen glass! Perfekt till kalaset, poolhänget, eller kanske när du vill imponera på någon speciell.

Det utlovas friskt om att vi ska få verktygen för att skapa den perfekta poolen! Jag som älskar att bygga blir såklart mycket taggad på detta, men är också orolig för att det inte ska bli så prefekt som jag vill.

Som i alla andra tillägg får vi också en samling nya kläder och frisyrer, gotta love that!

Jag är personligen väldigt förtjust i de olika matinriktade färdigheterna och känner mig pepp på att sätta upp ett middagsparty med detta prylpaket!

Det finns dock en oro bland alla dessa prylpaket för mig. Det är att det känns som att The sims studio bara pumpar ut prylpaket och expansioner? Kommer det i längden kunna hålla den kvalité vi räknar med?… Den som lever får se!

Ni som ska skaffa detta, vad är ni mest pepp på? eller rädda för att bli besvikna på?

Författare: Kajsen

Kommentera