Överlevnadstorsdag! ARK Survival of the Fittest & Modding!

Överlevnadstorsdag, PC

Det är ju så att jag blivit riktigt förtjust i Ark Survival Evolved och för cirka två veckor sedan släpptes en superrolig uppdatering. Här nedan tänker jag lista och skriva om tilläggen. 

Survival of the fittest: Nu kan man spela Ark Survival Evloved som ett Battle roayal spel (Hunger Games) Survival of the fittest får man ladda ner i workshoppen för Ark och efter det kan man alltså switcha från vanliga Ark Survival Evolved till Ark Survival of the fittest i main menyn.

I detta hålls just nu då värsta turneringen och siste man levande vinner fina priser!

När man startar så är det aningen annorlunda än originalet. I originalet så vaknar man upp på en strand medans man i SOTF ställs på en bricka runtom en stor metallarena tillsammans med massa andra, och i mitten finns det vapen och verktyg. Då får man välja att springa och försöka ta något eller att springa långt där ifrån och skapa sig en egen grund. Alá hunger games alltså.

Konceptet passar perfekt till både kartan och konceptet som helhet. Dessutom finns det redan drops som man kan öppna och få saker ur, men det gäller att vara först.

Jag har dock inte spelat detta så värst mycket. Detta beror på följande… När jag gick in på en SOTF server o vaknade så var jag omringad av MASSA människor. Alla pratade o det var kaos, jag levde i detta kaos i typ 3 sec. Sen tror jag att jag dog för jag åkte ur. Vet än idag inte om jag verkligen blev dödad eller om det krachade. Så på så vis känner jag mig lite matt, men gillar konceptet o hoppas att det fungerar bättre snart. Det har blivit kallat en skandal och ett skämt av spelarna, vi kan endast hoppas att de får till den rätta strukturen till det.

Modding content

Spelarna kan nu göra moddar till spelet! Tillämpas möjligen oftast bäst i privata servrar. Jag är ingen moddare så kan inte uttala mig så mycket om det. Vill du modda till Ark så använder du Arks Dev kit och där igenom laddar upp din mod direkt till deras sida på steam! Tänker att det är sånt här som gör grunden till en stark fanbase. Det börjar bli riktigt intressant.

Vad tycker du?

Författare: Kajsen

Kommentera