Våruppdatering: Tre snabba

Bästa inläggen

Varning för slang, svenglish och allmänt blabb!

Long time no see! Julen har swishat förbi, men snön består (varför tho? Mars = vår = värme och sol, punkt slut amiright?). Vad händer på den här fronten då, varför är vi så tysta? Well…

Vi tre här har varit upptagna med livet, igen (alltid detta liv som är i vägen). Flytt, nya jobb, tentor, you name it. Personligen sitter jag med plugg upp till öronen och ska påbörja kandidatuppsats i programmering om två veckor. Men ett litet inlägg här och där borde väl gå att fixa?

Därmed kommer en kortare uppdatering men vad jag faktiskt har hunnit med i spelväg på sistone:

  • Hitman 2: Köptes spontant under julhelgen and i löv it. Multiplayer-delen är till stor del ett sniper-uppdrag som faktiskt är riktigt kul! Utöver det finns minst en extremt välgjord bana och en story som spårar lite. Dock har jag inte hunnit klart allt, men det är underbart kul att få gotta ner sig i den världen. Dessutom riktigt trevligt att de integrerat det med föregångaren så att de gamla banorna går att köra med nya features!
  • Farm Together: Astöntigt spel som blandar Farmville och typ Minecraft. 3D-grafik med mysig feeling och svängig musik. Toppenbra för att varva ner och chilla, gärna med vänner. Dock lite beroendeframkallande! Mer om detta i ett framtida inlägg, don’t worry.
  • Apex Legends: Som resten av planeten har jag såklart halkat ner i Apex-träsket. Förutom uppförsbacken gällande att vänja sig vid grafiken (konstiga färger!) samt att spelet i sig är väldigt fast-paced (folk är ju för fan snabbare än sonic!) så är det… En hel del nätverksproblem. Lagg, spel som kraschar, spel som inte synkar perfekt mellan klienter. Men ey, förutom det är det riktigt kul!

Vad har ni själva spelat för kul på sistone? Något att rekommendera, eller något att varna för kanske? Hoppas att vi hörs snart, snart släpper vinterdeppen och solen kommer fram på riktigt!

Louise

Kommentera