Recension: Copy Kitty

Bästa inläggen

Du är en katt som har vapen och kan spränga saker i luften – en rolig överraskning då det absolut inte är vad du förväntar dig. Det verkar som att man startar ett tv-spel och åker sedan in i spelet där du alltså tar rollen som en super kitty.

Detta är ett 2d spel där du ska klara dig igenom olika bannor, och under tiden låser du upp nya förmågor och vapen. Du blir alltså starkare ju längre du tar dig in i spelet.

Det finns två olika spel modes; den ena är ‘Endless mode’ – det slutar aldrig komma fiender och det kommer fiender i olika vågor. Du måste alltså försöka klara av så många vågor som möjligt. Den andra är den vanliga; du tar dig igenom olika banor och samlar vapen och förmågor. Jag personligen tycker att endless är roligast då det är en betydligt större utmaning.

Det är ganska många roliga effekter i detta spel; det smäller och exploderar lite överallt, inte nog med det så är alla fiender välslipade.

Ho5+FG

Tyvärr är musiken i spelet riktigt enformig. Jag hade önskat att de hade lagt ner mer tid med att arbeta på musiken. Det blir ett sånt spel där man konstant tänker ” hur stänger jag av” musiken?

Spelet var helt okej för att vara ett 2D-spel – det är alltså ett roligt tidsfördriv och jag skulle absolut max spela i 25-30 timmar totalt. Det fattas också en story, som är viktigt i ett 2D-spel då de annars blir riktigt enformiga.

bittra-gamers-xp-bar-4

 

I sammarbeta med Nuclear Strawberry

Tagged

Kommentera